Bröllop i Åre

Gör ert bröllop unikt och gift er i Åre – fjällromantik när den är som bäst!

Låt dig häpnas av den vackra miljön, smittas utav skratten från de förväntansfulla gästerna och känn pirret i magen inför er stora dag. Vi på Hotell Fjällgården har lång erfarenhet av bröllop och kan erbjuda er en fantastisk plats för just er stora dag. Vi finns här för att ta hand om er och vara ett bollplank både vid planering och framförallt för den stora staden. Rustik miljö, storlagen natur och oväntade inslag gör Hotell Fjällgården till den perfekta platsen för ett bröllop i fjällen.
 
Med en lokal som ger möjligheter att både kunna erbjuda boende för brudparet och bröllopsgästerna och framförallt för att arrangera den stora festen! I hotellet har vi en härlig solterass med utsikt över Åre där vi vid fint väder ordnar med bubbel och snittar efter vigseln. Sedan går gästerna direkt över till restaurangen där middagen börjar. Vi hjälper till under dagen med dukning och bordsplacering, lagar maten, serverar under kvällen och tar hand om hela sällskapet så att ni kan slappna av. Efter middagen väljer de flesta att fortsätta kvällen i vår bar där vi serverar dryck under kvällen, bjuder upp till dans och firar in på småtimmarna.
 
Här kan vi hjälpa till med band, underhållning, DJ, förlängning av serveringstillstånd, vickning och andra önskemål som dyker upp för att skapa just er drömdag.

 

Boende på hög höjd

Det går med fördel att abonnera hela Fjällgården för sitt bröllop i fjällen. Med våra 64 rum och 150 bäddar finns det plats för alla gäster på ett och samma ställe men självklart går det också bra att hyra enstaka rum. Kontakta oss för prisförslag.

Vigsel

Vill ni ha en kyrklig vigsel föreslår vi Åres gamla kyrka med anor från 1100-talet. Från kyrkan till hotell Fjällgården tar man sig smidigt till fots. Kyrkan ligger ca 5 minuter från Åre torg och därifrån tar den anrika Bergbanan er de sju minuterna upp till Fjällgårdsplatån.
Se Åre gamla kyrka.

Bröllopsfotograf

Som bröllopsfotograf så kan vi varmt rekommendera Anette Andersson som själv är uppvuxen i Åre och har fotat många bröllop här i Åre. Anette har ett öga för att fånga det vackra, får brudparet att känna sig trygga och avslappande och ser alltid till att leverera toppresultat i det hon gör.
 

Anette Andersson

Mobil: +46 (0)70-6811218
E-post: anette@anetteanderssonphotography.com
Hemsida: www.anetteanderssonphotography.com
Instagram: anetteanderssonphotography.com