Släkten är bäst!

Samla ihop dina nära och kära och tillbringa en helg i fjällen hos oss. Boka hotellet exklusivt för det käresta och mest värdefulla som du har.

Vi erbjuder dig möjligheten att boka anläggningen exklusivt för dig, dina nära och kära. Ni ankommer på fredagskvällen och får checka in på rummen. Under kvällen bjuds det på middag och mingel när alla är på plats. Är det ruggigt ute tänder vi upp i våra öppna spisar och ser till att mysfaktorn är riktigt hög. 

Vi har plats för upp till 150 personer boende på hotellet så att alla ska få plats hos oss. Rummen varierar från mindre dubbelrum till familjerum och sviter.

Efter en skön sömn så vaknar ni upp på lördagen tillsammans och äter en härlig frukost.  I samband med frukosten så får ni alla möjligheten att plocka ihop en matsäck för att ta med er ut under dagen. Precis utanför hotelldörren finns sedan flera fina vandringsleder i olika svårighetsgrader som passar äldre som unga. För den äventyrslyste finns både fina löparleder men också spännande aktiviteter som downhill cykel och zipline.

Kalla dagar på året har vi våra badtunnor öppna och varma dagar vår utomhuspool. Passa på att ta ett dopp i badet innan middagen när ni är åter efter dagens strapats och unna dig en avkopplande bastu innan ni avnjuter en härlig trerättersmeny i vår restaurang.

På söndagen så bjuder vi på frukost innan det är dags för sällskapet att åka hemmåt igen, utvilade och med laddade batterier.

 

Pris enligt förfrågan. Erbjudandet gäller perioderna: april-maj, juli-nov.

 

FÖR BOKNING AV "SLÄKTEN ÄR BÄST":

0647-145 00 eller info@fjallgarden.se