Gruppaktiviteter

Aktivitet = Inspiration!

Det är inte bara konferensens innehåll eller det informella snacket i fikapausen som stärker relationer i en grupp, det är också aktiviteterna som gör avtryck. Alla behöver vi dessutom en bensträckare och få ny energi för att prestera bättre.

På hotell Fjällgården kan vi hjälpa dig med aktiviteter och upplevelser året om. Med vårt unika läge mitt i backen har vi många aktiviteter med start direkt utanför hotellet.

Vi samarbetar med professionella aktivitetsleverantörer och ger nedan våra bästa tips.

Läs mer om skidguidning >>

På hotellet - 20 min effektiva pauser

Qi gong - öka fokusen
Vill du hjälpa dina stressade medarbetare att varva ner för att öka koncentrationen på er konferens? Prova då ett qi gong pass på 20 minuter direkt i konferenslokalen. I qi gong kombineras långsamma och mjuka rörelser med andning och koncentration och hjälper dig att hitta tillbaka till själslig och mental balans.
Pris 1250 SEK per grupp (oavsett antal)

Ballongkurs - locka till skratt
Hund, kanin, spindel eller papegoja? En garanterad energihöjare som får varenda en av dina medarbetare att brista ut i skratt. Vår instruktör kommer till er konferenslokal och under 20 minuter lär hon er att knyta ballonger som aldrig förr. En stämningshöjande aktivitet som ger ork till ny fokus.
Pris 1250 SEK per grupp (oavsett antal)

På hotellet - 1-2h afterwork

Afterski på Hotell Fjällgården
Vår afterski är något ni inte får missa. Passa på att förboka ett afterskibord till er konferens. Med köföreträde och ett bokat bord har ni har möjlighet att göra en förbeställning av dryck, då är er förbeställning klar på bordet när ni kommer!  
Tidsåtgång: 2h
Pris: Första tillfället bjuder vi på vid bokning av konferens.
Från 520 SEK per bord vid andra tillfället.

Ölprovning till er konferens

Ta chansen att prova igenom delar av Åre Bryggcompagni´s ölsortiment tillsammans med bryggmästare och grundare Anders Abrahamsson.

Anders tar med sig det bästa ur deras sortiment, berättar bryggeriets historia och guidar er genom kvällens provningsflight.


Tidsåtgång: Cirka 1h
Pris: 280 SEK per person.
Minimum 10 personer.

 

Ute på fjället - Ett axplock av alla aktiviteter!

Utelunch - Explore Åre
Vad kan passa bättre än att efter en hård dag med skidåkning, konferens eller aktiviteter avnjuta en härlig lunch ute i et fria? Lunchen serveras direkt från Murrikan där maten värms över öppen eld. Flera olika rätter kan ordnar, där vi varmt rekommenderar den populära rensouvasen eller viltwrap med smak av Jämtland. Ta gärna en kopp gott kokkaffe efter maten.
Aktiviteten tar ca 0,5-1 h och kan genomföras på flera platser.
Pris: 268 SEK per person

Skotersafari med fika - Camp Åre
Ta Bergbanan ner till Åre torg och gå sen rakt ner till Åre strand så finner ni Camp Åres camp med nya skotrar. Byt om till en varm skoteroverall, rejäla skoterkängor, hjälm och handskar och bege er sedan ut i vildmarken på skotrarna. Turen går genom storslagen natur med magnifik utsikt. Stanna för fika och njut av tystnaden mitt ute på fjället. Kan kombineras med utelunch, isfiske, hjärt- och lungräddning, fisketur och middag.
Prisexempel: 3 h tur på delad skoter, 782 SEK per person

Snöskulptering - Explore Åre
Gruppen delas in i mindre grupper om 10 personer och ställs inför varsitt fyrkantigt snöblock. Till sin hjälp har de en verktygslåda med sågar, knivar, skedar och lite annat smått och gott för att forma snöblocket. Kanske har skidresan ett tema som de ska spinna vidare på i denna utmaning?
Aktiviteten tar ca 1,5-2 h och genomförs nere på Åre sjön.
Pris: beroende på gruppens storlek.


Zipline - Camp Åre
Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller jagar adrenalin, Zipline är en aktivitet som passar alla. Välj mellan den tuffare Black banan eller Green som kan vara ett bra val om det är första gången du åker. På båda baner svischar du fram högt över Åres vackra natur.
Pris: 487 SEK eller 571 SEK beroende på svårighetsgrad

Crazy Wintergames - Explore Åre
Plocka fram barnasinnet och krydda med några tävlingsmoment så har du Åre Crazy Wintergames tokiga grenar. Ni väljer själva var betoningen ska ligga på skalan mellan nöje och tävling. Exempel på grenar är alpin bowling, alpin curling, miniskidskytte, pulka race, snowracer race, snöbollskrig, snowsurfing, snögolf, lavinsök stjärtlapp/snöskomix. Tävlingen kan antingen vara individuell eller i lag.
Aktiviteten tar ca 1,5-2 h och genomförs strax nedanför Fjällgården.
Pris: beroende på gruppens storlek
.


Snöskovandring - Camp Åre
Snöra på er snöskorna utanför dörren och bege er ut i naturen på en tvåtimmarstur, på jakt efter spår efter vilda djur och fåglar. Stanna upp för att fika över öppen eld.
Pris: 520 SEK per person

Hundspann - Camp Åre
Hör medarnas väsande mot snön och trampet av tio hundar mot skaret. Njut av en tvåtimmarstur.
Pris: 1045 SEK per person

Grottur till Kvarnbäckslabyrinten - JoPe Fors och Fjäll
Besök kalkstensgrottorna vintertid då de är som vackrast! Vandra med snöskor till grottorna i ca 1 h och glöm inte kameran för grottorna bjuder på vackra vyer med istappar, isformationer och snöstjärnor.
Pris: 945 SEK per person.

Isklättring- JoPe Fors och Fjäll
Testa isklättring på fruset vattenfall. Ni klättrar på Ristafallet och besöker sedan is- och kalkstensgrottor. Denna tur ger både spänning och äventyr med isklättring på kortare isfall och en naturupplevelse med frusna samt öppna vattenfall.
Pris: 945 SEK per person.

 

 
 

Samarbetspartners

Camp Åre
0647-525 25
www.campare.se

Explore Åre
0647-508 85
www.exploreare.se

Jope Fors & Fjäll
0647- 314 65
www.jope.se

Boka gruppaktiviteter

Kontakta oss för bokning:

Grupp- och Konferensansvarig
Karin Thorsell
Tel: 0647-145 00
E-mail: konferens@fjallgarden.se

Samtliga priser är exklusive moms.