Ingen vinter utan äventyr.

Och inget vinteräventyr utan originalet Jeep®. Som gäst på Hotell Fjällgården ger vi dig möjligheten att bekanta dig med Jeep® i Skandinaviens alpina huvudstad – Åre. I samarbete med Jeep Sverige erbjuder vi våra gäster en exklusiv provkörning med Jeeps senaste frihetsikon NYA Jeep® Compass samt  Jeep® Renegade Trailhawk och dess kompetenta fyrhjulsdrift Active Drive Lock.

Välkommen till oss i receptionen för att hämta nyckeln så får du testa en äkta Jeep®.

Kontakta receptionen på :
Telefon:  +46 (0)647-145 00
E-post:     info@fjallgarden.se

Nya Jeep® Compass 2017

Helt nya Jeep® Compass tar dig bort från gamla, invanda vägar och får dig att se hela din tillvaro på ett nytt och oväntat sätt. Bli en pionjär och upptäck hur tradition möter innovation i denna nya Jeep® och hur de mest klassiska dragen som gör Jeep®-märkets design så legendarisk förnyas.

Jeep® Compass är en ny kompakt SUV som kombinerar aktiva förarassistanssystem med offroad-egenskaper utöver det vanliga – allt förpackat i en distinkt och autentisk Jeep-design. Bilen visar starka band till Jeeps traditionella rötter och erbjuder förutom de välkända 4WD-egenskaperna även avancerad teknik för uppkoppling och säkerhet. Jeep Compass erbjuder över 70 säkerhetsfunktioner med bl a kollisionsvarningssystem som standard och har belönats med toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP.  Jeep Compass startar från 275 900kr.

Om Jeep Renegade

Jeep Renegade Trailhawk höjer varumärkets rustika design och förmåga till nya nivåer. Sportig exteriör, hasplåtar, terrängdäck,bogserögla och unika stötfångare fram och bak för att erbjuda klassbästa frigångsvinklar. Men det handlar inte bara om utseendet. Trailhawk kombinerar den 9-stegade automatväxellådan med effektiva 2.0 MultiJet 170 hk turbodieseln och tar Selec-Terrain-funktionen till en högre nivå med Rock-läget.