Boka rum här
   
Erbjudande   Boende   Mat & bar   Afterski   Spa
Konferens   Bröllop   Vinter   Sommar   Hit & hem
   

 

 
 
webBkamerOR SNÖDJUP VÄDER
 
OM OSS | JOBB | PRESS | NYHETSARKIV | KONTAKT | PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
 
 
 
Om oss
Öppettider
Fakta
Historien
Mitt i backen - mitt i byn

Hotell Fjällgården har ett unikt läge, mitt i backen men ändå mitt i byn. Med den nya sexstolsliften, Fjällgårdsexpressen, tar du dig snabbt och enkelt bort till de större liftsytemen och de brantare backarna. Bergbanan, som också finns precis utanför dörren, tar dig ner till byn på några minuter. Så på Hotell Fjällgården behöver du inte känna att du missar något. Hotellet erbjuder klassisk miljö med anor från 1910 där du kan njuta av lugnet och den vackra miljön som Åre erbjuder. Lockar folklivet i Åre en kväll så tar Bergbanan dig snabbt fram och tillbaka till pulsen i Åreby. De skidåkare som vill ha ut absolut maxtid i skidbacken behöver inte oroa sig för köer i nya Fjällgårdesexpressen. Med sin kapacitet på 2 400 personer i timmen kan du knäppa på dig pjäxorna redan i loben och ett kick senare vara uppe i Sadeln med alla dess nedfaret att välja mellan.

Vi har rum som passar alla tillfällen och behov, allt från de enklare skidåkarrummen till praktiska familjerum och vår vackra loftsvit. Den vackra utsikten från våra restauranger, de varma badtunnorna och den grymma afterskin ingår givetvis oavsett val av rum.

Så välkommen till ett unikt läge som gör att du kan få ut det absolut bästa Åre har att erbjuda.

Fastigheten ägs av Gemenskapens Fastigeheter AB och driften sköts av ATV Holding AB som också driver restaurang Den Gyldene Freden, Cultur Bar & Restaurang samt Fjäderholmarnas Krog i Stockholm.

 
   
Våra vänner
fjaderholm freden freden magasin
VÄLKOMMEN ATT BESÖKA VÅRA VÄNNER I STOCKHOLM