Hotell Fjällgårdens badtunnor

DSC_1166.jpg

Badtunnor med utsikt!

Vad kan väl vara bättre än att efter en lång dag ute i snön krypa ner i våra varma badtunnor? Oavsett om du åkt skidor, vandrat eller lekt med barnen i pulkabacken så lovar vi att du kommer sluta ögonen och slappna av när det varma vattnet omsluter din kropp. När du känner dig redo att titta igen är det den vackra vyn över Åre by och sjö som du möts av.   

Våra två badtunnor finns tillgängliga under vintern och rymmer 8-10 personer. Badtunnorna ligger i direkt anslutning till vår relaxavdelning med bastu för en komplett och härlig upplevelse. Inne på relaxavdelningen finns en dam- och en herrbastu med separata omklädningsrum. Välj mellan klassisk torrbastu eller ångbastu. I den gemensamma relaxen kan du givetvis beställa något gott att dricka medan du umgås med ditt sällskap i direkt närhet till både bastun och badtunnorna.  

Som hotellgäst har du alltid fri tillgång till bastu- och relaxavdelningen. Mellan kl.11:00-19:00 är badtunnorna reserverade för dig som bor på hotellet och du kan utnyttja dessa utan någon extra kostnad. Efter kl.19:00 finns det möjlighet att hyra badtunnorna så att du och ditt sällskap kan få en privat badstund efter dagens utmaningar och upplevelser.

 

 

Öppettider

Under vintern är badtunnorna öppna alla dagar hotellet är öppet, tider:

Hotellgäster: 11:00-19:00
Bokningsbara för alla: 19:00-22:00

Under sommaren är vår utomhuspool öppen istället.
För mer information om utomhuspoolen, kika här>>

Badtunnorna privat

För hotellgäster eller i förbindelse med behandling,
850 kr/ timme kl.19:00-22:00.

För externa gäster
1 250 kr/ timme kl.19:00-22:00

SPA-behandlingar

Under vintersäsongen så erbjuder vi härliga SPA-behandlingar.