Anette+Andersson151016_9599_LÅGUPPLÖSTA.jpg
 

Bröllop i Åre

Fjällromantik när den är som bäst.

För frågor kontakta vår bröllopskoordinator. Karin Thorsell
Tel: 0647-145 03 E-mail: konferens@fjallgarden.se

 

Vi på Hotell Fjällgården har lång erfarenhet av bröllop och kan erbjuda er en fantastisk plats för just er stora dag. Vi finns här för att ta hand om er och vara ett bollplank både vid planering och framförallt för den stora dagen. Rustik miljö, storslagen natur och oväntade inslag gör Hotell Fjällgården till den perfekta platsen för ett bröllop i fjällen.

Perfekt läge och perfekta möjligheter

Med en lokal som ger möjligheter att både kunna erbjuda boende för brudparet och bröllopsgästerna och framförallt för att arrangera den stora festen! På hotellet har vi en härlig solterass med utsikt över Åre där vi vid fint väder ordnar med bubbel och snittar efter vigseln. Sedan går gästerna direkt över till restaurangen där middagen börjar. Vår rutinerade personal servar ert sällskap och hjälper till med allt som kan dyka upp längs vägen. Efter middagen fortsätter festen i vår bar där vi serverar dryck och bjuder upp till dans långt in på småtimmarna.
 
Vi hjälper er med band, underhållning, DJ, förlängning av serveringstillstånd (till 03:00), vickning och andra önskemål som dyker upp för att skapa just er drömdag.

Boende på hög höjd

Det går med fördel att abonnera hela hotellet för sitt bröllop i fjällen. Med våra 64 rum och 150 bäddar finns det plats för alla gäster på ett och samma ställe men självklart går det också bra att hyra enstaka rum. Kontakta oss för prisförslag.

Vigsel

Vill ni ha en kyrklig vigsel föreslår vi Åres gamla kyrka med anor från 1100-talet. Kyrkan ligger ca 5 minuter från Åre torg och därifrån tar den anrika Bergbanan er de 7 minuterna upp till Fjällgårdsplatån.
Se Åre gamla kyrka.

Bröllopsfotograf

Som bröllopsfotograf så kan vi varmt rekommendera Anette Andersson som själv är uppvuxen i Åre och har fotat många bröllop här i Åre. Anette har ett öga för att fånga det vackra, får brudparet att känna sig trygga och avslappnade och ser alltid till att leverera toppresultat i det hon gör.

Fotograf: Anette Andersson
Mobil: +46 (0)70-6811218
E-post: anette@anetteanderssonphotography.com
Hemsida: www.anetteanderssonphotography.com
Instagram: anetteanderssonphotography.com 

Funderingar

Vill ni komma förbi och kika, har frågor om Bergbanan, vilken tid solen går ner eller funderingar kring mat och dryck? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er gärna. Se våra kontaktuppgifter till höger.

 
 

 

Menyförslag & Bordskarta

Nedan finner ni våra menyförslag och ett förslag till en bordskarta.
Vi hjälper er gärna med att sammansvetsa just ert bröllop, så kontakta gärna oss vid speciella önskemål.

Bröllopskoordinator
Karin Thorsell
Tel: 0647-145 03
E-mail: konferens@fjallgarden.se