Höstbröllop

 
 
 

I september färgas bergen röda, luften blir klar och fjällvärlden visar upp sig i sin vackraste färgskrud. De stjärnklara kvällarna kommer smygandes och en bit in på hösten syns också norrsken de klara nätterna. Hösten inger ett lugn, en trygghet och får oss att länga efter mysiga kvällar framför brasan, hjortronplockning och varm choklad – med andra ord, en perfekt årstid för att fira kärleken!
 
Fördelen med höstbröllop är att ofta ha fler gäster möjlighet att komma. Temperaturen är varken för varm eller kall och det finns möjlighet att verkligen ta vara på den mysiga höststämning och få med sig den genom hela dagen. Att gifta sig på hösten hos oss ger dig möjlighet att hyra hotellet exklusivt. Det ger en väldigt intim känsla att få ha ett helt hotell alldeles för sig själv. Hösten ger många möjligheter till att skapa ett personligt bröllop, dekorera festen med härliga bär och höstkvistar och låt era bröllopsgäster att kasta torkade blad istället för ris efter kyrkan.
 
Många sällskap väljer att komma upp dagen innan och samlas upp på kvällen för att hinna träffa alla nära och kära innan den stora dagen. Erbjud era gäster att få extra tid tillsammans för att träffas kring varsin hamburgare och öl allt eftersom gästerna anländer till hotellet. Vi öppnar upp vår varma badtunnor på innergården för er och ni har möjlighet att få en riktigt härlig stund tillsammans för att ladda upp inför den stora dagen.
 
När ni kommer upp på hotellet så serverar vi fördrinken på vår solterass om vädret tillåter, med utsikt över Åredalen. Skulle regnet vara framme så ordnar vi drinken vid vårt atrium framför vår stora öppna spis. Det gör att vi snabbt kan ordna alternativa lösningar efter väder så att ni får bästa möjliga upplevelsen.
 
Middagen serveras i vår restaurang där vår personal tar hand om er under hela kvällen. Efter maten, skratten, tårarna och talen så fortsätter kvällen vidare i vår bar där vi håller öppet och serverar dryck och vickning. Här finns både dansgolv och scen för tal, uppträdande och underhållning. Då vi är Åres populäraste afterskianläggning på vintern så har vi ett stort nätverk av band och DJ’s om ni önskar hjälp med underhållning.

 

Bordsplaceringsförslag >>

Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er:

Platschef/F&B Manager
Johan Falk
Tel: 0647-145 01
E-mail: johan.falk@fjallgarden.se

Grupp- och Konferensansvarig
Karin Thorsell
Tel: 0647-145 03
E-mail: konferens@fjallgarden.se