Sommarbröllop

 
 
 

Sommaren i Åre är magisk. Ett skimmer av grönska och blomsterhav ligger över dalen och bergen. På kvällarna är det inte ovanligt att Åresjön ligger spegelblank och reflektererar Renfjället. Sommaren i Åre börjar vid midsommar och pågår augusti ut där hösten sedan tar över i september (se höstbröllop i menyn till vänster).
 
Många sällskap väljer att komma upp dagen innan och samlas upp på kvällen för att hinna träffa alla nära och kära innan den stora dagen. Där hjälper vi gärna till med en enklare middag allt eftersom gästerna anländer till hotellet. Vi öppnar upp vår utomhuspool på innergården för er och ni har möjlighet att få en riktigt härlig stund tillsammans för att ladda upp inför den stora dagen.
 
Under sommaren är det populärt att gifta sig i Åre så om ni önskar viga er i Åre Gamla Kyrka så är det bra att boka in eventuell vigsel i kyrkan god tid. På sommaren är bergbanan ett utmärkt färdmedel för att ta sig från Åre Gamla Kyrka upp till hotellet.
 
När ni kommer upp på hotellet så serverar vi fördrinken på vår solterass om vädret tillåter med utsikt över Åredalen. Skulle regnet vara framme så ordnar vi drinken vid vårt atrium framför vår stora öppna spis. Det gör att vi snabbt kan ordna alternativa lösningar efter väder så att ni får bästa möjliga upplevelsen.
 
Middagen serveras i vår restaurang där vår personal tar hand om er under hela kvällen. Efter maten, skratten, tårarna och talen så fortsätter kvällen vidare i vår bar där vi håller öppet och serverar dryck och vickning. Här finns både dansgolv och scen för tal, uppträdande och underhållning. Då vi är Åres populäraste afterskianläggning på vintern så har vi ett stort nätverk av band och DJ’s om ni önskar hjälp med underhållning.

Bordsplaceringsförslag >>

Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er:

Grupp- och Konferensansvarig
Karin Thorsell
Tel: 0647-145 03
E-mail: konferens@fjallgarden.se